Mivel kezdjem?

Általában az alábbi okok valamelyike az, amivel egy ügyfél hozzánk fordul. Megpróbálunk hát segítséget nyújtani azért, hogy végignézd, mely lépéseken kell mindenképpen végigmenned, mik azok a kérdések, amik segítenek az első feladatokat tisztázni. Kérlek az alábbi lehetőségek közül válaszd ki azt, amelyik leginkább illik rád:

 

 

Ha itt már végeztél, találtunk még egy érdekes írást a neten, ami erről a témáról szól:

http://blog.janoszen.hu/2012/01/08/van-egy-jo-otletem/

 

 

Mielőtt az oldal fejlesztését megrendelnéd:

(Üzemeltetés, tárhely, kiegészítő szolgáltatások)

 

Üzemeltetés: Nem létezik olyan projekt, amit tökéletesen meg lehet előre tervezni, és a megvalósítás után nem kell hozzányúlni. Ez az egyik oka annak, hogy mindig javasoljuk, hogy minden ügyfél kössön üzemeltetési szerződést a termékre. A másik ok pedig nagyon egyszerű, az elkészült rendszernek működnie kell folyamatosan, és ha bármi külső, vagy belső interakció miatt változtatásra van szükség, azt az ügyfélnek észre sem kell vennie. 

Üzemeltetési szerződéseinket általában a rendszer nagyságától függően havi néhány órás fejlesztési időkerettel kötjük, így a havi üzemeltetési díjba egy kedvező óradíjú fejlesztési időkeret is be van építve, amivel a megrendelő bármit kezdhet. A rendszer működésének folyamatossága tehát az elsődleges feladat, a másodlagos pedig a folyamatos szintentartás, a változtatási igények kielégítése. (a szoftver garanciája természetesen nincs üzemeltetési szerződéshez kötve.)

 

Tárhely: Nagy megbízhatóságú szerverparkunkban található gépeinken többféle megoldásban kínálunk erőforrásokat. Természetesen az általunk fejlesztett rendszerhez megpróbáljuk beépíteni az üzemeltetési szerződésbe az ilyen szolgáltatásokat (külön jelölve ennek költségeit), de ha nincs üzemeltetési szerződésünk, vagy nem általunk fejlesztett rendszerről van szó, akkor állunk rendelkezésre.

Vannak kisebb webtárhely csomagjaink, melyeknek csak éves díja van, de van virtuális szerver konstrukciónk is, illetve teljes fizikai gépeket is tudtok tőlünk bérelni.

 

Egyéb: Az interneten elérhető oldalaknak általában saját domain neve van, melynek regisztrációját szintén tudod nálunk intézni, akár a megrendeléssel együtt.

A nálunk elhelyezett gépekhez, tárhelyekhez tudunk biztosítani rendszeres rendszergazdai szolgáltatásokat is, mentést, riasztást (SMS-ben), folyamatos supportot stb. Az általunk fejlesztett rendszerekhez ezeket mi automatikusan biztosítjuk, és ez az ajánlatunkban is szerepelni fog.

Kapcsolat

info@plex.hu
H-1118 Budapest
Ugron Gábor utca 35.

Support

support@plex.hu
+36 1 445-0167