WombatHosting tárhely szolgáltatás

WombatHosting név alatt futtatjuk a PlexHosting nevű szoftverünk egy példányát, ezen keresztül kezeljük ügyfeleink tárhely és domain igényeit.

 

A szoftver célja alapvetően, hogy könnyen és egy felületen belül kezelhetővé váljanak azok a funkciók, melyeket egy tárhely szolgáltatás használata során igénybe kíván venni az ügyfél. A rendszert úgy alakítottuk ki, hogy a teljesen kezdő felhasználóink is egyértelműen kezelni tudják csomagjukhoz tartozó beállításokat, de a "profi" ügyfeleink is megtaláljanak a felületen minden szükséges beállítási lehetőséget, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben tudjanak dolgozni.

 

A funkciók leírását a PlexHosting szoftverről szóló oldalon részletesebben is bemutatjuk, mivel a rendszerből nincs "okos" és "butított" verzió, minden példány ugyanazokat a fontos és egyszerűen kezelhető funkciókat tartalmazza.

 

A szolgáltatással hosszátvú célunk, hogy olcsó és egyszerű, barátságos tárhelyszolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek. Nem tervezzük, hogy korlátozásokat vezetünk be a rendelkezésre álló erőforrások tekintetében, így a szolgáltatás hosszútávú használatra alkalmas. A folyamatos fejlesztésnek köszönhető, hogy meglévő ügyfeleink is egyre több és jobb funkciót tudnak igénybe venni a felületen.

 

A Wombathosting szolgáltatásunkat a követkzeő címen találod: http://wombathosting.hu/

Kapcsolat

info@plex.hu
H-1118 Budapest
Ugron Gábor utca 35.

Support

support@plex.hu
+36 1 445-0167