Portálfejlesztés, üzemeltetés

"A portál a megcélzott hallgatóság számára személyreszabott módon biztosít hozzáférési lehetőséget a releváns információhoz, alkalmazásokhoz és üzleti folyamatokhoz."

 

Mint a legtöbb hasonló fejlesztőcégnek a piacon, nekünk is több éves tapasztalatunk van már a portálfejlesztés terén. Nagyon sok ügyféllel és még több különleges igénnyel találkoztunk már munkánk során, de toábbra is gyűjtjük a különleges megoldásokat.

A portálfejlesztés nulladik lépése egy site elkészítése. Saját motorunkkal képesek vagyunk gyorsan és hatékonyan felépíteni egy "egyszerű" weboldalt, melynek alapfunkciói képesek kiszolgálni egy bemutató jellegű oldalt. Az alapfunkciók tartalmazzák a dokumentum- és képkezelést, a menüstruktúra és oldalak kezelését, a hírek kezelését, a többnyelvűséget. 

Manapság a böngészés, mint tevékenység nem kötődik már egy teljes értékű számítógéphez, hiszen úton-útfélen folyamatosan a weboldalak világát túrjuk; telefonunkon, illetve táblagépünkön is ugyanolyan kényelmesen szeretnénk információkat beszerezni, mint számítógépünkkön. Ehhez biztosítunk mi rugalmas, áttekinthető felületet egy reszponzív dizájnnal, mely tartalmában megegyező, de kialakításában, méretében különböző oldalakat jelenít meg a kijelző méretétől, vagy a böngészésre használt készüléktől függően.

Ehhez biztosítunk egy kiegészítő szolgáltatást is, VTF néven (Vezetéknélküli Telefon Felismerő), mely a használt készülék különbző paramétereit képes a site rendelkezésére bocsájtani egy API-n keresztül.

Site-jaink alapvetően keresőoptimalizált felépítést és kialakítást kapnak. Sosem győzzük hangsúlyozni, hogy az egyik legfontosabb SEO tevékenység a site tartalmának helyes kezelése és folyamatos karbantartása, de az általunk fejlesztett portálok technikailag minden lehetőséget megadnak a keresőmotorok segítéséhez, és ezzel a minél magasabb pozícióra jutáshoz.

Minden általunk fejlesztett portált szívesen, sajátunkként üzemeltetünk, amennyiben erre az ügyfélnek szüksége van. Az üzemeltetési szerződés keretein belül ingyenesen vállaljuk a keretrendszer folyamatos frissítését, mely nemcsak biztonságosabbá, de egyre jobbá is teszi a rá épülő weboldalt. Az üzemeltetési szerződéseinkben általában vállalunk egy fix havi időkeretet, melyet a megrendelő szabadon felhasználhat az oldalának fejlesztésére, tetszőleges funkciókat valósíttathat meg fejlesztőinkkel.

A portálmotorunk egyik legnagyobb előnye a rugalmasság, a dinamikus kialakítás lehetőségének megteremtése, legyen szó kis információs oldaltól kezdve, licitrendszereket kezelő portálokon át akár több ezer felhasználós tanulmányi rendszerek kiszolgálásáról.

Kapcsolat

info@plex.hu
H-1118 Budapest
Ugron Gábor utca 35.

Support

support@plex.hu
+36 1 445-0167