Elérhetőségeink ügyfeleinknek

Kiemelt szolgáltatások esetén 0-24-es telefonos ügyeletet biztosítunk.

 

Egyéb szolgáltatásaink esetén általános, vagy hibabejelentéssel kapcsolatos ügyekben kérjük írjon a szolgáltatáshoz kapcsolódó saját email címére ("szolgáltatás"@plex.hu), vagy ha ilyen nincs, vagy nem tudja, akkor a support@plex.hu címre.

(A "szolgáltatás"@plex.hu formátumú címek a feladatkezelő rendszerünkbe, a support@plex.hu cím a ticket kezelő rendszerünkbe érkezik.)

Feladatkezelő rendszerünk a https://redmine.plex.hu/ címen érhető el (amennyiben nincs felhasználója a rendszerhez, a support@plex.hu címen igényelhet).

 

Wombathosting szolgáltatásunkkal kapcsolatos általános, vagy hibabejelentéssel kapcsolatos ügyekben a következő email címen találja meg ügyfélszolgálatunkat: support@wombathosting.hu

 

Wombathosting adminisztrációs felületünk a https://wombathosting.hu/ címen érhető el (jobb felső sarok, belépés menüpont).

Wombathosting ügyfeleknek a webmail felület a https://webmail.wombathosting.hu/ címen érhető el.

Wombathosting ügyfelek a levelezéshez szükséges beállításokról információt a https://mail.wombathosting.hu/ címen találnak.

 

Message.hu ügyfeleink a https://message.hu/ címen belépve találják meg a webmail felületet, a szükséges beállításokról információt pedig a https://message.hu/beallitasok/ oldalon találnak.

 

SMS szolgáltatásunkat használó ügyfeleink az adminisztrációs felületet a https://sms.message.hu/ címen találják.

Kapcsolat

info@plex.hu
H-1118 Budapest
Ugron Gábor utca 35.

Support

support@plex.hu
+36 1 445-0167