Webshop fejlesztés, üzemeltetés

Az általunk készített és üzemeltetett internetes áruházak általában egy open source szoftverre épülnek. A webshop fejlesztési projektjeink során a következő lépések teljesítését szoktuk vállalni: tervezés, dizájn, telepítés, tárhely szolgáltatás, egyedi funkciók fejlesztése, üzemeltetés.

A projekt megismerése során átbeszéljük az ügyféllel, hogy milyen elképzelései vannak, esetleg a tapasztalataink alapján tanácsot is tudunk adni néhány probléma megoldására. Mivel több működő webshopot üzemeltetünk és indítottunk már útjára, ezért a legtöbb buktatót már ismerjük.

A dizájn elkészítését természetesen az ügyfél igényei alapján vállaljuk, egyben megtervezzük, hogy milyen funkciók kialakítását javasoljuk. A tervek elfogadása és layout elkészítése után a dizájnból egy template-et készítünk, mely a későbbiekben rugalmasan használható marad az esetleges funkciómódsítások során is, illetve a webshop motor frissítésekor is.

A telepítés és tárhely szolgáltatás szorosan összefügg, általában a tervezés után egy új webshop telepítését kezdjük meg, melyen az ügyfél akár már kísérletehez is. Mivel a Wombathosting által nyújtott tárhely szolgáltatás optimális megoldás a webshopok üzemeltetésére, természetesen ezt szoktuk javasolni, de nem ragaszkodunk ehhez a megoldáshoz, "bármilyen" tárhelyre tudjuk telepíteni a szoftvert.

Amennyiben az "alap" webshop motor nem tartalmaz olyan funkciókat, melyek akár egyediek, akár valamilyen szempontból különlegesek, ezért sokszor előfordul, hogy valamilyen kiegészítő modult fejlesztünk az ingyenes motorra.

A folyamat során létrejövő internetes áruház üzemeltetését szintén tudjuk vállalni. Sokszor merül fel az ügyfélben a kérdés, hogy miért van erre szükség. A válasz egyszerű, egy fejlesztésnek sosincs vége, mindig keletkeznek újabb kérdések, újabb módosítási igények. Ezeket egy üzemeltetési szerződés keretein belül gyorsan és egyszerűen meg lehet oldani.

Hírek

Megújult a wmn.hu

Új külsővel, portalfw belsővel, teljesen megújult ügyfelünk oldala, a wmn.hu! Gratulálunk, szerintünk jó lett! 

2016.10.25.

Elindult a Női médiaközpont

A Magyar Nők Szövetsége elindította a Női Médiaközpont weboldalt!

http://noimediakozpont.hu/

2016.10.10.

Élesítettük a 1080p.co.hu weboldalt!

Letisztult dizájnnal indult el ügyfelünk, a 1080p Reklámügynökség weboldala:
http://1080p.co.hu/

2015.07.01.

Frissült a Graphasel Design Studio oldala

Megújult a Graphasel Design Studio site-ja: graphasel.com.
Köszönjük, hogy ismét kreatívan dolgozhattunk együtt!

2015.06.11.

Kapcsolat

info@plex.hu
H-1118 Budapest
Ugron Gábor utca 35.

Support

support@plex.hu
+36 1 445-0167