Egyedi rendszerek fejlesztése

Mondhatnánk, hogy bármit megoldunk, nem is hazudnánk, hiszen biztosan meg tudunk oldani minden feladatot, amit kaphatunk, azonban az is biztos, hogy van, amit nem éri meg.

Célunk, hogy egyedi fejlesztésekkel is tudjunk foglalkozni, szeretjük a kihívásokat, szeretjük az új dolgokat, amik előrébb viszik a többi projektünket is, akár azzal, hogy munkatársaink fejlődnek a projekt alatt, akár azzal, hogy a keretrendszerünk lesz egyre jobb.

Az általunk fejlesztett rendszerek legtöbbször vagy teljesen webes felületen érhetőek el, vagy nagyban egy weben keresztül elérhető rendszerre támaszkodnak. Legtöbbször a nyílt forráskódú szoftvereket preferáljuk projektjeinkben.

A weben elérhető szoftverfejlesztés előnye a rugalmasság, hiszen manapság nincs olyan területe életünknek, ahol ne lenne lehetőségünk internetelérésre. Egy webes rendszer üzemeltetéséhez nincs szükség nagy erőforrással rendelkező asztali gépek üzemeltetésére, nincs szükség szoftverek telepítésére, hiszen ezt megteszi helyettünk a rendszer üzemeltetője.

Kapcsolat

info@plex.hu
H-1118 Budapest
Ugron Gábor utca 35.

Support

support@plex.hu
+36 1 445-0167