Hogyan csináljuk?

Igyekszünk a munkánk során közös értékrend alapján hozzáállni a dolgokhoz. A fontosabb értékeinket, melyeket szem előtt tartunk, le is írtuk:

 

Nyitottság, őszinteség

A lehető legtöbb információt megosztunk egymással és ügyfeleinkkel, partnereinkkel, nem titkolózunk, nem próbálunk jobbnak tűnni, mint amilyenek vagyunk. Tudjuk, hogy mik az erősségeink, és erre koncentrálunk.

 

Proaktivitás

A tapasztalataink és tudásunk felhasználásával az ügyfeleink által megfogalmazott célt közösen szeretnénk elérni. Igyekszünk megérteni az ügyféligények okát, és a lehető legjobb megoldást javasolni és megvalósítani. Munkánk eredményével szeretnénk hatékonyabbá tenni ügyfeleink folyamatait, mérhető hasznot "termelni".

 

Közvetlenség, rugalmasság

Szeretjük a baráti hangulatú és közvetlen kommunikációt. A feladatokhoz a lehető legnagyobb rugalmassággal állunk hozzá. És pontosan ezért nem dolgozunk import munkaerővel (indiai fejlesztőkkel), és nem dolgozunk nyugati ügyfeleknek. Szeretjük, ha tudunk találkozni az ügyfeleinkkel, és közelről is megismerhetjük, hogy mire van szükségük.

Kapcsolat

info@plex.hu
H-1118 Budapest
Ugron Gábor utca 35.

Support

support@plex.hu
+36 1 445-0167