Új weboldalt szeretnék, van is ötletem, de nem tudom, mivel kezdjem!

Kezdd ezzel:

 

1. Írd le!

Mindent írj le, ami eszedbe jut róla. Próbálj meg minden részletet struktúráltan összegyűjteni.

 

2. Nézz körül a neten!

Keress rá az ötletre, a lehető legtöbb variációban, hogy más már megcsinálta-e előtted, és ha igen, akkor hogyan működik, sikeres-e, használható-e stb.

 

3. Tervezd meg, hogy milyen bevételeid, kiadásaid lesznek!

Csinálj pénzügyi terveket. Ha nem tudod, hogy hogyan, keress valakit, aki ért hozzá.

 

4. Specifikálj pontosan!

Ha nem megy, ebben a lépésben már mi is szívesen segítünk. A specifikációban írd le, hogy milyen oldalakat tervezel, pontosan, mi az, ami ezek közül szerkeszthető, mi az, ami különleges funkciókat igényel, ezek a fukciók hogyan működnek, hogyan szeretnéd használni őket, mely másik funkciókkal vannak összeköttetésben, milyen adatok tárolsz, hol használod ezeket az adatokat.

A funkciókhoz egy kis segítséget tudunk mi is adni. Itt találsz egy koránt sem teljes listát, amit gyakran használnak mások.

(Van egy elég hasznos, jól használható oldalterv készítő program, melyet néhány napig ingyen is tudsz használni: Balsamiq Mockups. Ha érzel magadban annyi erőt, ezzel jól meg tudod tervezni az oldalad.)

 

5. Tervezd meg, hogy hogyan nézzen ki az oldal!

Milyen felépítése legyen, hol legyen a menü, hány szintű menüstruktúrára van szükséged, milyen színek domináljanak, mennyire legyen összetett a struktúra stb.

 

6. Keress fel minket, és megbeszéljük a további lépéseket!

Ha úgy érzed, hogy a meglévő specifikációdhoz nem tudsz többet hozzátenni, gyere el hozzánk, nézzük át közösen, és mi majd feltesszük azokat a kérdéseket, amikkel tovább tudunk lépni.

Ha mi is úgy látjuk, hogy minden pontosan specifikálva van, akkor adunk egy árajánlatot, amit fel tudsz használni a további tervezéshez, majd ha úgy döntesz, az alapján meg tudod rendelni a fejlesztést is.

A specifikációval természetesen másoktól is tudsz ajánlatot kérni, így össze tudod hasonlítani, hogy ki milyen feltételekkel és mennyiért tudja vállani az általad elképzelt rendszer fejlesztését.

(Javasoljuk, hogy amennyiben úgy érzed, hogy ötleted nagyon fontos, és egyedülálló a piacon, a specifikáció továbbküldése előtt írass alá egy titoktartási nyilatkozatot azzal, akinek meg akarod mutatni.)

Elérhetőségeinket itt találod:

http://www.plex.hu/rendszerfejlesztes/kapcsolat_ajanlatkeres/

 

Reméljük segítettünk a döntésben!

Kapcsolat

info@plex.hu
H-1118 Budapest
Ugron Gábor utca 35.

Support

support@plex.hu
+36 1 445-0167